Un ‘Foc i Fum’ de dalt de tot

“Foc i Fum” s’estrenà anit en un Teatre de Calós al complet i amb l’expectació i delit dels espectadors per assistir a la representació de la sarsuela santjoanera. Els actors i cantants que dirigeix Damià Bosch van saber captivar el públic amb una interpretació i posada en escena de nivell, autèntica i passional. L’equip aconseguí de forma brillant representar l’essència de l’obra que va escriure mestre Joan Benejam i assolí el repte que el públic es sentís partícip d’una història que els ciutadellencs es coneixen fil per randa.

La novetat de l’escenari, en què la platea forma part de la història, contribuí a que els espectadors entrassin de ple dins la representació. Damià Bosch debutà en la direcció escènica amb encert, fet que el públic va saber premiar amb aplaudiments i entrega. Hi va haver novetats, com la de’n Rafel, que en comptes de seure a una engronxadora, ho va fer a un canapè. La sorpresa va ser la cigarreta que es fumà: un puro fet d’herballuïsa per a poder eludir la Llei Antitabac. També va ser innovadora la besada entre en Rafel i na Francisca i la baralla entre en Rafel i en Carrelet, aquesta vegada sense cadires pel mig i amb estropades. Així mateix, hi ha detalls com que el poble va ser entre el públic, l’augment del nombre d’al·lots i l’acompanyament d’en Perico per agafar la carota. El nivell interpretatiu i musical, baix la direcció de Josep Colom, engrescà a tots en un nou Sant Joan. L’equip va saber agrair l’entusiasme del públic amb un bis final.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.