La bandera ja penja al balcó de la posada del Caixer Casat

Cada vegada són més els símbols inequívocs que el compte enrere per a Sant Joan arriba al seu final. Un dels gests propis d’aquests dies és el que es va produir ahir quan el sol just guaitava per l’horitzó. La dona del Caixer Casat, Àngela Pons Caules, va penjar la bandera de Sant Joan del balcó de la seva casa del carrer Orient nombre 16. Durant tota la jornada d’ahir, la bandera onejà al balcó, a punt per ser observada per tots els vianants i veïns que volen olorar la festa de prop.

Des d’ahir i fins dia 23, Àngela Pons Caules, la dona de Valeriano Allés Canet, penjarà la bandera cada matí, després de fer-la onejar cap als costats i mostrar-la orgullosa. Allà romandrà tota la jornada fins que al vespre, quan es pon el sol, serà guardada amb tota cura. El dia 23, el dissabte de Sant Joan, Àngela Pons Caules serà l’encarregada de lliurar la bandera al Caixer Fadrí, cap a les cinc del capvespre, en un acte que de cada vegada genera més expectació i seguiment. A més, en aquest cas hi ha una amistat especial entre el Caixer Casat i el Fadrí, Pere Àngel Bosch, fet que intensifica aquest moment.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.