Ciutadella escalfa motors

Milers de ciutadellencs i visitants van convertir la nit ciutadellenca en una festa de foc i música.

Una trentena de festers escampats per tot el nucli urbà van servir per començar a preparar els cossos i les ànimes per als dies grans de Sant Joan. El foc, que alguns desafiaven i saltaven quan les flames ja eren més baixes, estigué acompanyat per la música. Sobretot, música popular, festiva, i en una nit com la d’ahir no podien faltar els Fru-Frús.

El grup d’amics complí amb la seva cita amb cada vegada més ciutadellencs i visitants expectants per escoltar la composició que cada any els Fru-Frús realitzen per a analitzar, amb humor i ironia, els fets més destacats dels darrers mesos.

Aquesta vegada ho han tingut relativament fàcil. Les darreres eleccions i l’actualitat judicial han marcat una composició que, amb la tonada de la cançó “Na Joana és una dona”, tocà molts pals de l’actualitat municipal.

“Com si açò fos Marbella sortint per televisió, hi ha hagut més corrupció que arròs a una paella”, cantaven els Fru-Frús, acompanyats per les desenes d’oients.

La peculiar campanya de Sole Sánchez, la posada en marxa dels cinemes o el nou Ajuntament han estat altres dels protagonistes de la cançó que els Fru-Frús han escampat pel centre de Ciutadella.

També es van poder escoltar música de grups folklòrics, de grups de rock o també el retorn dels populars “Sis de Ponent”.

La festa es va allargar fins ben entrada la nit. Alguns, fins i tot, van optar per no dormir, per comprovar si aquest matí el sol ballava, i per saber si l’Homo des Julivert assistia a la seva cita al davant des Molí.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.