Pintura sobre Sant Joan a piano, els diumenges a l’Hotel Audax

L'Hotel Audax de Cala Galdana s’ha engrescat amb una iniciativa novedosa que combina la música i l’art en sessions que tenen lloc els fosquets dels diumenges. Aprofitant l’arribada de Sant Joan, el programa “Paintings to piano” es dedicarà durant aquest mes a la pintura en directe sobre la festa, amb l’acompanyament de la pianista Esperança Rotger.

L’artista que el diumenge estrenà les sessions artístiques santjoaneres va ser Torrent Vivó (Ciutadella, 1975). En aquesta ocasió, l’autor protagonitzà la “performance” amb la pintura improvisada del quadre “Vermell”, a partir d’una fotografia de Sant Joan. L’artista comptà amb la música d’Esperança Rotger, l’actuació de la qual finalitzà amb la interpretació del “Jaleo”. Les sessions dominicals tenen lloc de 21.30 a 23.30 hores. L’experiència, segons el director de l’hotel Audax, Víctor Mayans, es mantindrà durant la temporada turística amb altres artistes.

Via Menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.