40 cavalls i una gentada al replec de Ses Arenetes

Els centenars de persones que passaren per Ses Arenetes gaudiren dels cavalls i el bon ambient presantjoaner. - Cris
Els ciutadellencs tenen ganes de Sant Joan, i ho van demostrar ahir assistint massivament al primer gran replec del mes, el que va organitzar qui fou caixer casat, Valeriano Allés, al lloc de Ses Arenetes.

Tot i cel amenaçador, més de quaranta cavalls participaren en la trobada, que comptà també amb la participació de centenars de persones. Hi ha qui calcula que, comptant tota l’estona del replec, van passar unes mil persones per Ses Arenetes.

Amb la música del jaleo interpretada per guitarres i guitarrons, els cavalls, guiats per alguns cavallers i també per aficionats a aquest animal, trepitjaven amb força la terra, provaven de fer algun bot mentre, de tant en tant, algú feia sonar una ferrada metàlica per tal d’acostumar els cavalls a la renou.

Mirant-ho, un gran nombre de fillets, i també molts adults equipats amb càmeres fotogràfiques o mòbils de darrera generació per immortalitzar la primera estampa plena de cavalls d’aquest Sant Joan.

 

notícia via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.