Cartell de les Festes de Sant Joan 2013

El jurat del XXX Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan 2013 ha considerat guanyadora del certamen l'obra "Sentiment heretat" dels autors Josep Benejam Taltavull i Josep Torrent Bagur. La imatge mostra una mà d'una persona major entregant un fabiol a un infant com a mostra de la herència de la festa amb un quadre de fons on es veu un retrat antic de la festa. 

cartell2013

El jurat, presidit per l'alcalde José María de Sintas i el Caixer Senyor substitut del bienni, Simón Carlos d'Olivar, va triar «Sentiment heretat» entre els 26 originals en competició, ja que tres de les obres es van descartar per no ajustar-se a les bases . Després d'una primera deliberació es van seleccionar 9 obres, que després van quedar reduïdes a quatre. Amb tot, l'elecció final va ser secundada «per una àmplia majoria».

També formaven part del jurat les regidors de Festes, Esperança Juaneda, i Cultura, Auxiliadora Pons, el fotògraf Antoni Cladera, el pintor Biel Camps, el director del Centre d'Art, Josep Moncada, i Francesc Pons, guanyador l'any passat.

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.