Ciutadella crea ‘En Tirurit’ a internet per reclutar voluntaris

El termini per a convertir-se en Voluntari de Sant Joan ja està obert, com ja va informar aquest Diari. Per tal d’incrementar el nombre de col·laboradors que ja l’any passat van contribuir a millorar molt la seguretat dels Jocs de Pla, l’Ajuntament de Ciutadella ha decidit emprar les xarxes socials, i més concretament facebook.

D’aquesta manera, ha donat forma a un personatge, En Tirurit, que difon els valors de la festa i els del voluntariat. La tinent de batle de l’Ajuntament, Francisca Marquès, explica que “la resposta de l’any passat fou molt positiva, i ja la gent feu un passa per implicar-se en la defensa d’un llegat del que som dipositaris, per emprar en positiu un sentiment que no s’ha generat, sinó al que simplement li hem tret la pols”.

A través de la figura virtual, el Consistori ha aconseguit ja prop de 300 amics a facebook, i sobretot ha creat expectació a la xarxa. Ara falta saber quants es converteixen en voluntaris. Qui vulgui, ho pot fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament o la de la Policia Local de Ciutadella.

El termini per a inscriure’s estarà obert fins la setmana del Be. L’equip de govern de l’Ajuntament vol saber amb quants voluntaris comptarà per a poder-los inscriure a l’assegurança general de les festes que contracta cada any. L’any passat foren uns 40 els voluntaris.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.