El replec de ses Arenetes desperta les ganes de festa

Feia uns dies que el sol es feia l’esquiu. No guaitava massa per aquesta roqueta perduda enmig del Mediterrani, però ahir aparegué de nou al cel per acompanyar i escalfar un dels replecs més nombrosos que es viuen al terme municipal de Ciutadella abans de les festes de Sant Joan, el de ses Arenetes. 

Centenars de persones arribaren fins a la finca per viure de ple l’ambient de festa. Petits, grans, pagesos, amants dels cavalls o simplement curiosos s’animaren a presenciar els bots dels cavalls i a escoltar la tonada del tambor i el fabiol. La trobada servia també per a preparar els cavalls per a l’ambient que es trobaran d’aquí tres setmanes a la ciutat, plena de gent i de soroll. No faltaren, així, qui amb poals o altres estris feien renou a prop dels cavalls per a començar-los a fer entendre que la calma habitual es transformarà en bulla durant dos dies.

13702171676577-3colhdn

El replec comptà també amb balls folklòrics i una bona beguda. La festa, de fet, s’allargà unes quantes hores, i durant tot el temps les proximitats de la tanca on els cavalls i cavallers feien les seves pràctiques estaven plenes de gent. Els més petits podien tocar els cavalls, o fer-se fotos al costat d’aquestes bèsties immenses. Es veieren les primeres capadetes, els primers grans bots i també es provaren els primers gins amb llimonada. A l’ambient es respirava ja olor de Sant Joan, gust a Sant Joan i, sobretot, ganes de Sant Joan.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.