Carmen Vivó autèntica

“Temps de naïf” és el títol de l’exposició individual que la Galeria Vidrart de Ciutadella inaugura aquesta nit, a les 20.30 hores, per retre tribut a la gran pintora de les festes de Sant Joan. Carmen Vivó desvetllarà en aquesta mostra les darreres obres inèdites inspirades en la festa de Ciutadella.

137047294604921-foto 1dnAntoni Salord, de la Galeria Vidrart, ha deixat de banda enguany les exposicions col·lectives dedicades a la festa que organitzava en els darrers anys per donar protagonisme al referent menorquí de la pintura naïf. L’estil de Carmen Vivó, sense normes i al marge de la convenció, captivarà per la vitalitat i colorisme de les escenes festives que reprodueix, sempre multitudinàries, com l’intent de reflectir les mil cares de Sant Joan que aporta la gent que viu la festa. Guanyadora de la Biennal de Pintura de Sant Joan (2007) i autora de les carotes en els biennis 1978-79, 1998-99, 2002-03 i 2006-07, el sentiment pictòric de l’artista no es pot deslligar de Sant Joan. La mostra estarà oberta fins el dia 30.

Via menorca.info

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.