Els primers replecs de cavalls

Sant Joan s'atraca i com és costum en les setmanes prèvies es celebren els primers replecs de cavalls. Aquest passat cap de setmana es van fer tres replecs: a ses Arenes de Dalt, al polígon de Ciutadella i a Binisebani.

Centenars de persones es van reunir ahir a ses Arenes de Dalt per a gaudir del multitudinari replec previ a les festes de Sant Joan d’enguany que s’organitza cada any al lloc el primer diumenge de juny. L’empresari Valeriano Allés Canet i la seva esposa van exercir d’amfitrions de la trobada, que reuní una quarentena de genets de totes les edats, molts dels quals són cavallers de la qualcada de Sant Joan.

A més de música popular i festiva, els assistents van poder provar els primers gotets de gin amb llimonada i estrenaren la camiseta que Valeriano Allès ha fet amb motiu de les festes. Hi havia un ambientàs i la gent es divertí amb els bots, arronsades i carreres dels cavalls, com també amb el so del tambor i el fabiol. El replec de ses Arenes de Dalt s’ha convertit en una trobada de les més multitudinàries per preparar les festes de Sant Joan, i amb un gran poder de convocatòria tant pels assistents com pel nombre de genets que hi participen.

Festa a benefici d’AECC

A la nit del dissabte va tenir lloc el primer replec de les festes d’enguany. Es celebrà al carrer dels Industrials del polígon de Ciutadella i començà amb una animada festa popular en la qual no mancà una saborosa torrada. L’acte festiu s’organitzà a benefici de la Junta Local d’AECC Ciutadella i convocà una gernació, amb la col·laboració del bar s’Aturada, Kia Motors, Portaldetuciudad.com, l’Ajuntament i Creu Roja.

Replec a Binisebani

Les pistes de Binisebani acolliren ahir migdia un dels primers replecs d’enguany. Va ser una trobada molt especial, adreçada als residents del Geriàtric Municipal i als usuaris del Centre de Dia, que van anar-hi acompanyats pels familiars. Va fer una jornada de bon temps i la gent gran s’entretení i divertí amb la visió dels cavalls fent bots i dels genets corrent abraçats. També hi va haver capadetes i, fins i tot, Esteve Mercadal Barceló actuà com a fabioler dalt i baix la somera.

Comenta amb el teu Facebook

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.